TDOH

The Divorce of Holland is een nieuw en spetterend format van de Ikonal mediagroep.Een meeslepende jacht naar koppels die live willen scheiden op tv! 
Bij deze show gaat het om ├ęchte misere. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. 
Het meest sneue en zielige verhaal, huiselijk geweld, vreemdgaan en verslavingsproblemen, daar draait het allemaal om bij The Divorce of Holland. 
The Divorce of Holland is op zoek naar stellen die diep in de shit zitten, naar verhalen met een gegarandeerde traanfactor. 
De stellen worden tijdens The Divorce of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door onder meer Yvette Kip (schrijfster van boeken als “Kaalplukken die vette kip!” en “Scheiden doe je zo” en Trixie K (relatie/levenscoach en schrijfster van “Als de pijp leeg is moet je hem vullen” en “Oude vellen, jonge minnaars”)
Na een strenge voorselectie doen de koppels auditie in een soort huiskamer met spiegel die ervoor zorgt dat de koppels de jury en het publiek niet kunnen zien. De stellen worden ondervraagd door een psycholoog die ongewenste en ongepaste vragen stelt.
De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de koppels die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle scheiding.

De eerste winnaars van The Divorce of Holland zullen uiteindelijk geheel op kosten van de Ikonal Mediagroep scheiden op tv!